مديريت و کنترل ترافيک بر اساس خواسته هاي کاربران
وقتي صحبت از مديريت ترافيک بزرگراه ها مي شود ، آژانس هاي حمل و نقل بايد علاوه بر چالش ترافيک که در کوتاه مدت با آن مواجه هستندبر روي توسعه آينده و بقاي خود نيز برنامه ريزي داشته باشند ، چرا که عدم برنامه ريزي مي تواندمنجر به کاهش مشتريان اين آژانس ها و ضرر هاي سنگين آنها بشود .سيستم هاي سنتي مديريت ترافيک بر پايه آناليز تصوير نرم افزاري و سخت افزاري عمل مي کنند، استفاده از ماژول هاي مختلف در کنار تابلو ها هشدار دهنده که بطور لحظه اي اطلاعات مفيد را براي کاربران پردازش و نمايشمي دهد در صورتي که امروزه مديريت ترافيک از گذشته بسيار پيچيده تر شده است . توسعه شهر ها ، افزايش ترافيک ها جاده اي ،و تغيير رفتار کاربران جاده اي نيازمند تغيير رويکرد مديران ترافيک در اين شهرهاست. به زبان ساده تر ،مديران ترافيک بايد ترافيک را بر اساس نياز کاربران مديريت کنند و اين موضوع نيازمند تکنولوژي هاي جديد مانند دوربين هاي مداربسته است.
البته قيمت دوربين مداربسته باعث مي شود که هزينه شهرداري ها افزايش يابد و در نتيجه در بسياري از موارد و در شهرهاي کوچک تمايلي به استفاده از اين تکنولوژي ديده نمي شود.
مديريت و کنترل ترافيک بر اساس خواسته هاي کاربران
امروزه سازمان ها با استفاده از تجهيزات متعددي مانند تجهيزات اکسس کنترل ، کنترل کيفيت هوا ، سرعت سنج وسايل نقليه ، نرم افزار هاي مسير ياب، هايک ويژن و بسياري ديگر سعي مي کنند تا از بروز مشکلات ترافيکي پيشگيري نمايند .اين مهم باعث مي شود تا کاربران مدت زمان کمتري در ترافيک قرار بگيرند .
تعبيه فضاهاي عمومي مانند پارکينگ ها ، خيابان هاي جايگزين ، معابر و چهار راه هاي مختلف مي تواندبراي مواقعي که ترافيک افزايش پيدا مي کند جهت مديريت و کنترل آن مورد استفاده قرار بگيرد . از اين رو آژانس هايحمل و نقل بايد کليه وسايل نقليه خود را تجهيزات ارسال اطلاعات ديجيتال مجهز کنند تا اطلاعات بلافاصله به مرکز کنترل ترافيک ارسالو از بروز مشکلات ترافيکي جلوگيري شود .در اين ميان استفاده از وسايل حمل و نقل جايگزين مانند دوچرخه هاي همگاني ، اسکوتر هاي الکترونيکي و … مي تواند ترافيک را کاهش دهد .سيستم هاي مديريت ترافيک امروزي با استفاده از راهکار هوشمند اخذ عوارضدر بزرگراه ها ، دسترسي مسير هاي خاصي را با قيمت گذاري متغير بر اساس زمان و مکان و يا شلوغي اتوبان، ترافيک بزرگراهي و جاده اي را با دقت بيشري کنترل و مديريت مي کنند .با توسعه اينترنت اشيا – IOT ، و ارتباط لحظه اي کاربران به منابع اطلاعاتي و خودرو هاي بروز ، آنها مي توانند بطور لحظه اي از ترافيک پيش رو باخبر شده و با استفاده از ابزار هاي موجود مناسب ترين مسير را در لحظه انتخاب نمايند .در سوي ديگر مديريت کنترل ترافيک براي اين نوع از افراد نيز با دقت و اطمينان بيشتري پيگيري خواهد شد .
بيشتر بخوانيد : انواع دوربين مداربسته دوربين مداربسته tvt
اپراتور هاي حمل و نقل مانند مترو ، اتوبوس ، قطار و … به زودي به سوي استفاده از يک سيستم يکپارچه مديريت مسير استفاده خواهند کرد ، اين سيستم به اطلاعات مسافران و همچنين داده هاي ترافيکي متصل است و بر اساس اطلاعات آن مي توان مناسب ترين مسير را در ساعات شلوغي و اوج مصرف انتخاب نمود .